Badkamers

Badkamers zijn onze specialiteit

Wij leveren alles voor uw badkamer èn indien u dat wenst kunnen wij uw nieuwe badkamer (en/of toilet) ook installeren. Onze installateurs zijn zeer ervaren vakmensen die alle werkzaamheden in de badkamer verzorgen. Tijdens de gehele installatie heeft u dus maar te maken met één vakman. Hij sloopt, legt leidingen en afvoeren aan, metselt, tegelt, stukt en plaatst het sanitair en de kranen. kortom: hij doet alles.


Badkamers advies en ontwerp

Onze adviseurs hebben de kennis om uw wensen en ideeën om te zetten naar een mooi badkamerontwep in 3D en u te adviseren over de te maken keuzes voor de materialen. Indien u de badkamer zelf installeert of u schakelt zelf een installateur in, maken wij op uw verzoek de technische tekeningen om de installatie te vergemakkelijken.

Badkamers nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en u wilt niet kiezen voor de badkamer van de aannemer ? Ook dan kunt u met onze adviseurs in gesprek gaan over het ontwerp en de materialen en eventueel de installatie.

Badkamers renoveren

Badkamer renoveren is ons dagelijks werk. Wij verzorgen alles, van A tot Z. Van het slopen tot het ophangen van de accessoires. Eén installateur verzorgt de complete installatie. Op deze wijze wordt alles op elkaar afgestemd.

Badkamers, hoe gaan wij te werk?

Het begint allemaal in onze showroom. U komt langs of maakt direct een afspraak. Wij bespreken samen uw wensen en ideeën, maken een ontwerp en een vrijblijvende opgave van de materialen. We bespreken uw idee over het totaalbedrag en komen bij u thuis om de werkzaamheden op te nemen. In het geval van nieuwbouw bepalen we de installatiekosten aan de hand van het ontwerp. Daarna komen we weer samen, bespreken het totaalbedrag en kijken of we tot een overeenkomst kunnen komen.

Wat kost een badkamer?

Een veelgestelde vraag die we graag beantwoorden op een van onze blogpagina's. Klik op onderstaande link voor meer info.

Naar kosten badkamer

Toiletten

Al het bovenstaande is natuurlijk ook van toepassing op de aankoop en installatie van uw toilet.