Onze werkwijze

1. uw wensen en onze adviezen

Voor uw badkamer kunnen wij alles verzorgen:  deskundig advies,  tekeningen, levering materialen en, indien gewenst, de complete installatie.

In het eerste gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën en vullen die aan met onze kennis en ervaring. We bespreken de beste indeling, uw voorkeur voor de materialen en de juiste prijs. Samen gaan we de materialen uitzoeken waarbij u aan geeft wat u mooi vindt en wij u adviseren over o.a. kwaliteit en de praktische kant van te kiezen materialen.

 

 

Badkamerontwerp

2. Ontwerp en offerte

Onze offerte willen wij voor u ‘op maat’ maken, waarbij wij rekening houden met uw wensen op het gebied van de materialen en de prijs.

Uw wensen en de uitgezochte materialen verwerken wij in een badkamerontwerp en met 3D beelden laten wij u uw nieuwe badkamer zien .

 

Links een 3D afbeelding van een badkamerontwerp.

 

 

3. Installatie

Indien u de installatie zelf regelt, krijgt u van ons de tekeningen, de 3D beelden en leveren wij de materialen op de gewenste dag bij u af.

Indien u dat wenst, kunnen wij ook de installatie voor u verzorgen.

Een badkamer installeren is een complexe aangelegenheid. Je hebt o.a. te maken met waterleidingen, afvoeren, elektra. De werkzaamheden zijn onder meer  loodgieterswerk, tegelwerk, timmerwerk, stuken, sauzen.

Je kan daarvoor diverse specialisten inhuren maar als je één installateur hebt die alles kan, dan is dat wel heel prettig. Die installateurs hebben wij.

Eén man over de vloer, één aanspreekpunt. Beter kan niet.

badkamer nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en bij de projectaanbieder kunt u niet de badkamer kiezen die u wenst ? Ook dan kunt u met onze adviseurs in gesprek gaan over het ontwerp en de materialen en eventueel de installatie.

Renovatie

Badkamers renoveren is ons dagelijks werk. Wij verzorgen alles, van A tot Z. Eén installateur verzorgt de complete installatie. Op deze wijze wordt alles op elkaar afgestemd.

Toilet

Indien u tezamen met uw badkamer ook uw toilet wilt laten installeren / renoveren, dan kan dat natuurlijk ook.

Met trots afgeronde badkamer projecten

Met trots afgeronde badkamer projecten

Gedurende tientallen jaren hebben wij vele badkamers geïnstalleerd.   Op onze pagina ‘projecten’ kunt u enkele van deze badkamers bekijken.

Bekijk enkele van onze projecten

Met trots afgeronde badkamer projecten