SUNSHOWER de zon in huis

26-09-2023

De sunshowers zijn beschikbaar als inbouw- en opbouw versie.

Lees meer

Wat kost een badkamer

02-08-2023

      Eigenlijk wilt u weten wat uw nieuwe badkamer gaat kosten.

Lees meer

extra smal inbouwreservoir

19-04-2023

Extra smal inbouwreservoir, slechts 32 cm breed

Lees meer

Pas gelegde tegelvloer afdekken ?

14-12-2022

Soms moet vanwege de voortgang van de werkzaamheden een net gelegde tegelvloer afgedekt / beschermd worden omdat bijv. de schilder aan het werk moet.   Pas gelegde en gevoegde tegels mag je niet hermetisch afdekken, omdat je dan het doordroogproces...

Lees meer

Opbouw- of inbouwkraan

16-04-2022

Veel klanten zijn nog altijd huiverig voor inbouwkranen.  Ze denken dat bij een storing de tegels van de muur moeten worden gesloopt om de kraan te repareren. Dat is dus niet zo.

Lees meer

Vervuiling van tegels

24-03-2022

Een woning, waar wij 5 jaar geleden een tegelvloer hadden gelegd, werd verkocht en de koper meldde zich bij ons met vragen over de tegelvloer. De tegelvloer was nl. sterk vervuild. De vraag was: hoe dit aan te pakken ? Ons advies over het te gebruiken product werd opgevolgd en na een goede schoonmaak was de vloer weer als nieuw.

Lees meer

Badkamerontwerp 3D

02-02-2022

Met een zeer realistisch 3D badkamerontwerp ziet u hoe uw nieuwe badkamer er uit zal zien. Ook benieuwd naar uw nieuwe badkamer ? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs.

Lees meer

de douchewc

26-01-2022

We eten vaak 3 x per dag en dat eten moet er ook weer uit. Dat doe je door te poepen op een wc. Meestal 1 maal per dag, soms meer, soms minder. Met een douchewc kan je je achterste na het toiletgebruik reinigen met water, hetgeen je de rest van de dag een fris gevoel geeft.

Lees meer

Vloerverwarming opstookprotocol

02-01-2022

Bij het in gebruik nemen van vloerverwarming, dient er altijd een opstookprotocol gevolgd te worden. Dus niet alleen de allereerste keer dat de vloerverwarming in gebruik wordt genomen, maar ook aan het begin en einde van elk stookseizoen.

Lees meer