Hendrik-Ido-Ambacht

Het begint bij het ontwerp

Na de eerste gesprekken met onze klant uit Hendrik-Ido-Ambacht kwamen we tot deze indeling. Een ruime inloopdouche, badmeubel van 140 cm met 2 ronde spiegels, wandcloset en 2 hoge kasten voor extra bergruimte.

Een paar maanden later zijn we begonnen met de installatie en het resultaat vindt u hier onder.

badmeubel

Het badmeubel van 140 cm met 2 laden en het stenen witte blad combineert mooi met de grijze structuur tegels van 33 x 100 cm. Het licht van de 2 spiegels schijnt op fraaie wijze over de tegels.  De wastafelkranen zijn in de kleur aged iron / gun metal.

inloopdouche

De douchehoek bestaat uit een grote inloopdouche met inbouwkranen en een regendouche vanuit het plafond. Het beslag van de glazen douchewand is uitgevoerd in dezelfde kleur als de kranen. De nis in de wand is voorzien van spots en biedt genoeg plaats aan diverse douche-artikelen.

Ruime opbergkasten

Voor extra bergruimte als handdoeken e.d. zijn er 2 hoge kasten geplaatst in dezelfde kleur als de onderkast van het badmeubel.  Alles kan opgeborgen worden en dat geeft de badkamer een rustige en chique uitstraling.

wandcloset

Altijd prettig als er een 2e toilet gerealiseerd kan worden. In deze woning kon dat niet anders dan in de badkamer.  Een nis boven het wandcloset geeft de mogelijkheid om er een decoratief element in te plaatsen.

Let op de 2 stopcontacten met klepje rechts naast het badmeubel. Makkelijk voor het opladen van een elektrische tandenborstel of het gebruik van een föhn.