Tegels


Tegels zijn onze grote passie. Badkamertegels, vloertegels, wandtegels, keukentegels of mozaiëk.

Wij zijn altijd bezig met tegels, het uitzoeken van nieuwe collecties, het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland. Zelfs wij raken telkens weer enthousiast van de nieuwe series die worden uitgebracht. Onze tegelleveranciers maken de mooiste imitaties van marmer, hout, beton, leisteen, hardsteen enz.


Badkamertegels

Badkamertegels zijn er in vele kleurstellingen en maten. Wij volgen altijd de nieuwste ontwikkelingen en dat kunt u ook zien in onze showroom. U heeft nog nooit zo'n mooie en uitgebreide collectie tegels gezien.

Ons assortiment wandtegels en vloertegels bevat de mooiste tegels van de beste tegelmerken ter wereld. U vindt bij ons merken als Porcelanosa, Venis, Padana, Imola, Serenissima, Kronos, Marazzi etc. Ook de tegelcollectie van Piet Boon by Douglas & Jones kunt u in onze showroom bekijken

Badkamertegels XXL

Onze collectie XXL badkamertegels is uniek. De naam XXL zegt het al. Tegels in grote maten tot 150 x 300 cm in prachtige kleuren en schitterende decors.

Wij maken daarmee wel hele bijzondere badkamers.

Toilettegels


Badkamertegels kunnen natuurlijk ook worden toegepast in een toilet.

Kijk eens naar de maten van het toilet en kies dan het juiste tegelformaat. Wellicht lukt het om een tegel te vinden waarbij u geen verticale voegen heeft

Keukentegels

Onze collectie keukentegels bevat series van onder meer Adex, Albarello, La PortA, Natucer, Vives en Piet Boon by Douglas & Jones.

Tegelvloeren

Onze collectie tegelvloeren is zeer gevarieerd en zeker de moeite waard voor een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor de mooiste tegelvloer.

Natuurlijk leggen wij ook tegelvloeren, ook met vloerverwarming.

Naar tegelvloeren