Tegels , de juiste keuze maken

De sfeer in een badkamer wordt vooral bepaald door de tegels. De tegels die u gaat kiezen, laten zien wie u bent en wat u echt mooi vindt.

In onze showroom laten we u altijd de nieuwste tegelcollecties  zien. Wij adviseren u over de kleuren, mogelijke combinaties en de maten die het best bij de ruimte passen.

Tegels kunt u het beste ‘live’ bekijken, dus in onze showroom. Dan ziet u ook wat de juiste kleurstelling is, hoe de diverse prints het tot één geheel maken en welke mooie combinaties er te maken zijn.

 

 

 

Tegels, de stijlen, de trends

De collecties van onze leveranciers bevatten alle stijlen. Industrieel, Landelijk, Modern, Retro, Hotel Chique en van strak, warm, koel tot bijzonder kleurrijk.

Een van de trends is om grote tegels te combineren met kleinere tegels die dan bijv. in een visgraat patroon worden verwerkt.

Liever bijna geen voegen ?  Dan zijn de  grote gerectificeerde tegels waarbij de voegen beperkt worden tot 1 mm een goede keuze..

XXL tegels

Een aantal fabrikanten heeft zich gespecialiseerd in XXL tegels. Grote tegels met maten als 120×260 cm of 100×350 cm.  Met deze tegels kunnen wanden zonder voegen worden betegeld.

Deze tegels vereisen een grote vakbekwaamheid van de installateur.